Liga 1

"Andrei Ionescu este un fotbalist limitat!"

Managerul Universitatii, Ilie Balaci, a fost cel care l-a convins pe Mititelu sa renunte la perla Andrei Ionescu. Balaci nu crede ca Ionescu are potential si nici nu suporta comparatia cu el, pe cand era jucator.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 August 2008, 09:46
Data actualizarii: Marti 26 August 2008, 09:47

„Ma uitam la televizor si vedeam ca unii fac o paralela intre transferul meu la Dinamo si cel al lui Andrei la Steaua. Pai, eu am plecat la Dinamo dupa ce castigasem trei campionate si patru Cupe ale Romaniei cu Universitatea, fusesem desemnat de doua ori cel mai bun fotbalist al tarii si ma saturasem de cate meciuri jucasem la nationala. In perioada mea, Craiova juca foarte mult in cupele europene si, dupa cum spunea un prieten de-al meu, Ionescu n-a apucat sa evolueze in Liga I cat am jucat eu descult”, a declarat Ilie Balaci.

„Ce s-a intamplat la Craiova cu Ionescu presimt ca se va intampla cu el si la Steaua. Jucatorul este limitat, am spus-o mai demult si mi s-a dat dreptate. Azi se cer viteza, forta si talie, ori el nu prea le are. Totusi, eu ii doresc sa reuseasca in fotbal”, a spus Balaci in Prosport.

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies