Andrei Cristea REVINE in Liga I: "Suntem in negocieri avansate" Cat a ajuns sa valoreze omul cotat la 20 de milioane de Becali

Andrei Cristea REVINE in Liga I: "Suntem in negocieri avansate" Cat a ajuns sa valoreze omul cotat la 20 de milioane de Becali

Andrei Cristea e aproape de o revenire spectaculoasa in Romania. 

Cristea e in negocieri avansate cu CSMS Iasi, una din revelatiile din Liga I. Florin Prunea anunta ca jucatorul e aproape de rezilierea contractului cu Salernitana din Italia. 


"Suntem aproape de un acord cu Andrei Cristea. Pana vineri, speram ca el sa-si incheie conturile cu Salernitana si sa-l legitimam. Am purtat cateva discutii cu jucatorul si, in mare, cererea e aproape de oferta. Pana nu semnam insa, nu putem fi siguri de nimic", a spus Prunea.

 

Andrei Cristea a jucat in Italia la Salernitana pana acum. Cristea a mai jucat la Poli Iasi, dupa ce a fost trimis de Steaua la Poli Timisoara. Cristea a mai jucat in cariera la Dinamo, Karlsruhe SC, FC Braşov si FK Qabala. Atacantul cotat de Gigi Becali in urma cu un deceniu la 20 de milioane de euro a ajuns la 31 de ani si la o cota de 275.000 de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies