Liga 1

EXCLUSIV Andrei Cristea a vrut să vadă Dinamo ”pe viu”, dar a avut o surpriză: ”De la lojă nu vezi meciul. Trebuie să te uiți la TV”

Dinamo are promisiuni că va avea cât de curând un stadion nou, bătrâna arenă din ”Ștefan cel Mare” urmând să fie demolată la finele acestui sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 12:08
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 12:14

Andrei Cristea (37 de ani), recent retras din activitate, a urmărit din tribune câteva meciuri ale ”câinilor” în acest sezon și a fost dezamăgit de starea în care se găsește stadionul pe care a câștigat titlul de golgheter al Ligii 1. Fostul atacant spune că Dinamo ar merita o arenă nouă.

Andrei Cristea, despre stadionul Dinamo: ”De la lojă nu vezi meciul”

„Mi-aș dori cu drag să se realizeze acest lucru. S-a terminat Ghencea, Rapidul, se face la Chindia. Se face Arcul de Triumf, e important ca bazele sportive să fie în folosința tuturor. FCSB-ul să joace pe Ghencea, de ce nu? E o chestie foarte bună.

  • Andrei Cristea

Cred că odată cu construirea unui nou stadion în Ștefan cel Mare, vor veni și niște investitori serioși. O echipă serioasă nu se poate prezenta cu un stadion în care lumea nu vede meciul! Deci eu mă duc la Dinamo la meciuri și trebuie să stau la zero (n.r. - Tribuna zero), că de la lojă nu vezi meciul! Trebuie să te uiți la televizor”, a spus Andrei Cristea, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Până la construirea noului stadion, Dinamo are probleme mai importante din punct de vedere financiar și sportiv. Clubul este insolvență, cu datorii uriașe, și este pe loc de baraj în Liga 1. ”Câinii” au zece puncte și sunt la nouă puncte distanță de Chindia, care ocupă ultimul loc ce asigură salvarea de la retrogradare.

În următoarea etapă, Dinamo va juca la Ploiești, în compania Chindiei, iar în cazul unui eșec, este greu de crezut că echipa lui Dusan Uhrin mai poate evita locul de baraj.

Modifică setările cookies