Andone RAMANE la Dinamo! Anunt de ultima ora: "Negoita mi-a zis ca suntem obligati sa o batem pe Pandurii"

Sumudica si Contra sunt pe hold. Andone ramane cel putin pana la meciul cu Pandurii.

Antrenorul lui Dinamo a avut o discutie cu patronul Negoita in care a fost asigurat ca are sustinerea conducerii. Andone crede ca e normal ca numele altor antrenori sa apara in discutie pentru a-i prelua postul din cauza rezultatelor sub asteptari.

"Negoita mi-a transmis ca suntem obligati sa o batem pe Pandurii. Am vorbit cu domnul Negoita la telefon si nu s-a pus problema unei despartiri. Am discutat despre jocul echipei, despre baieti, cum s-a ajuns intr-o astfel de situatie. De ce sa ma deranjeze daca s-a vorbit de alti antrenori? Cand tu, Dinamo, esti pe locul 8, inseamna ca lucrurile merg bine? Nu e vorba de ultimatum, dar domnul Negoita mi-a spus ca trebuie sa ne gandim doar la meciul cu Pandurii, pe care suntem obligati sa-l castigam, avand in vedere situatia noastra.

O sa discutam iar, dar noi oricum tinem in permanenta legatura si vorbim la telefon zilnic. Jucatorii sunt cu salariile la zi si trebuie sa arate altceva. Am fost dezavantajati de arbitri, au fost probleme, dar la Severin nu s-a mai pus problema de asa ceva. Sa nu mai cautam scuze, nu este cazul. La antrenamentul de azi a fost si Adi, a vorbit cu jucatorii, sigur ca am discutat si noi. Trebuie sa strangem randurile cu totii si sa adunam puncte", a spus Andone la Digisport

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vicepreședinte PNL: ”Voi solicita premierului Florin Cîțu demiterea de urgență a ministrului Sănătății”
BRAT
Modifică setările cookies