Andone: "Cand eram la Dinamo, ma sunau noaptea ca Tamas era la manele!"

Autor: Sport.ro
Marti 08 Decembrie 2009, 19:17
Andone: "Cand eram la Dinamo, ma sunau noaptea ca Tamas era la manele!"

Ioan Andone si-a amintit de problemele pe care le avea cu Gabi Tamas atunci cand era la Dinamo. "E unul din jucatorii mei favoriti, e greu sa vorbesc de el", a spus Andone la Sport.ro.

Invitat la Informatia, Ioan Andone spune ca a avut o singura oferta de la Dinamo si ca ar veni doar in anumite conditii in "Groapa"

"Eu daca vin, vin sa iau campionatul, nu sa fac figuratie, dar imi trebuie si conditii pentru asa ceva. Singura oferta de la Dinamo a venit cand eram in Dubai."

Andone a explicat de ce Adrian Cristea nu se ridica in teren la nivelul asteptarilor si ce probleme avea cu Tamas.

"Cred ca pe Cristea nu am putut sa-l iau cand eram in afara din cauza banilor. "

"Adrian Cristea nu da foarte mult pentru Dinamo. El nu se sacrifica, traieste din talent. Sunt multi jucatori ca el care s-au ratat si el nu trebuie sa se rateze. Eu am lucrat foarte bine cu el. Era timid, venise de la Iasi in Bucuresti."

"Eu ma asteptam sa joace mult mai bine din ce am vazut eu la el. Are 2-3 executii pe repriza si se opreste. Eu am jucat cu el si mijlocas central. Depinde ce-i ceri si cat poti sa-l faci sa creada in ceea ce ii ceri."

"E greu de comentat ce as face cu Tamas. E unul din jucatorii mei preferati. El pierde, trebuia sa fie intr-una din echipele mari ale Europei."

"Si pe vremea mea eram sunat noaptea ca era la manele, il sunam si ii ziceam sa plece acasa. Dar a doua zi era primul la antrenamente. "

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

LIVE VIDEO Simona Halep își prezintă trofeul la bordul unui autobuz etajat, la Constanța
BRAT