Superliga

Andone anunta cine e dinamovistul care va rivaliza cu Stanciu la pret de transfer: "Vedem daca da cineva 7-8 milioane pe el"

Ioan Andone a vorbit despre transferurile lui Dinamo, dar si despre ale Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Septembrie 2016, 19:13
Data actualizarii: Vineri 02 Septembrie 2016, 20:23

Ioan Andone a comentat si campania de transferuri a Stelei, spunand ca De Amorim si Boldrin sunt doi jucatori foarte buni, care i-au adus deja 4 puncte Stelei. Andone a vorbit si despre transferul lui Stanciu la Anderlecht, pentru 9,8 milioane de euro: "Eu zic ca e cel mai mare transfer din fotbalul romanesc. Un baiat pe care acum trei ani nimeni nu-l vedea.
Eu cred ca face banii astia. Face, pentru ca a fost analizat. si Anderlecht sa nu credeti ca-l tine o viata acolo. il tine trei-patru ani acolo si incearca sa-l vanda mai departe. Va fi Anglia, va fi Spania pentru el"
, spune Andone.

Rotariu pare sa fie pariul lui Dinamo pentru un transfer pe bani multi: "Eu cred ca cea mai buna perspectiva, cel mai bun viitor poate sa-l aiba, la noi, Rotariu. Acum depinde de el. Dar la ce joaca, la ce calitate are, la cum munceste si ce serios e, poate sa fie Rotariu. El poate sa aiba un viitor frumos. Dar, acum, evaluarea poate sa fie... stiti cum e cu evaluarea: cand ai oferta pe el. Acum, eu pot sa spun ca Rotariu se poate face de 10 milioane. Dar e usor cu vorbele. Cand vom avea oferta vom sti daca da cineva pe Rotariu 7-8 milioane.", a spus Andone pentru Prosport.

Modifică setările cookies