Anamaria Prodan are o alta varianta dupa ce Reghecampf a declarat ca cei doi divorteaza: "Nu se pune problema de asa ceva"

Anamaria Prodan are o alta varianta dupa ce Reghecampf a declarat ca cei doi divorteaza: "Nu se pune problema de asa ceva"

Laurentiu Reghecampf a declarat pentru Fanatik ca urmeaza sa divorteze de sotia sa, insa Anamaria Prodan are o alta parere despre subiect. 

Potrivit playsport.ro, acolo unde impresara a oferit declaratii noi despre relatia pe care o are cu Laurentiu Reghecampf, aceasta a dezmintit informatia potrivit careia cei doi urmeaza sa divorteze.

"Nu este adevarat, nu divortam, nici nu se pune problema de asa ceva, ne-am plictisit de subiectul asta. Laur nu a declarat ca divortam, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasa. Noi suntem acum la masa, suntem bine, fericiti”, a declarat pentru PlaySport.

Despre divortul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-a speculat de multa vreme, insa pana acum nu a aprut nicio informatie oficiala in acest sens.

Cu toate acestea, in urma cu cateva ore, antrenorul roman a declarat pentru Fanatik ca: "Da, e adevarat, divortam! Este singurul comentariu pe care îl am de facut". 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies