An nou, demisie noua! Multescu primul antrenor care renunta in Liga I in 2008!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Ianuarie 2008, 15:30
Data actualizarii: Luni 07 Ianuarie 2008, 15:30
LIGA I A DAT STARTUL LA DEMISII!

Gheorghe Multescu, care si-a anuntat, luni, demisia de la Universitatea Cluj, a devenit primul antrenor care a renunta in anul 2008 in Liga lui Mitica si al saaptesprezecelea de la inceputul acestei editii de campionat.

In acest sezonul Universitatea Cluj a mai fost antrenata de Adrian Falub, care a demisionat dupa 10 etape, timp in care clujenii nu obtinusera decat trei puncte din tot atatea remize. Universitatea Cluj a obtinut, cu Gheorghe Multescu antrenor, singura victorie de pana acum in Liga I, chiar in partida cu Steaua, de pe teren propriu, scor 2-1.

Primul antrenor schimbat in acest sezon a fost Ilie Stan, care a parasit Gloria Buzau, dupa numai trei etape, fiind inlocuit de Stefan Stoica. Dupa Stan, au urmat Florin Cioroianu (Universitatea Craiova), Mircea Rednic (Dinamo), Gheorghe Hagi (Steaua), Ovidiu Stangă (Universitatea Craiova), Marius Lacatus (UTA Arad), Adrian Falub (Universitatea Cluj), Roland Nagy (UTA Arad), Cristiano Bergodi (Rapid), Florin Marin (Dacia Mioveni), Daniel Mogosanu (Universitatea Craiova), Massimo Pedrazzini (Steaua), Walter Zenga (Dinamo), Constantin Gache (Farul Constanta), Eugen Neagoe (Pandurii Targu Jiu), Gabriel Zahiu (Pandurii Targu Jiu), Gheorghe Multescu (Universitatea Cluj).

Antrenorul Gheorghe Multescu a devenit al 17-lea antrenor care a parasit banca tehnica a unei echipe in Liga I. El a anuntat ca demisioneaza de la conducerea tehnica a echipei Universitatea Cluj din cauza oficialilor clubului, pe care ii considera vinovati ca nu au realizat transferurile pentru care le-a solicitat, nu au rezolvat contractele jucatorilor si au anulat cantonamentul de pregatire.

Dupa 19 etape din Liga I, noua echipe si-au schimbat conducerea tehnica. Universitatea Craiova este formatia care a schimbat, pana acum, cei mai multi antrenori, Nicolo Napoli fiind al patrulea tehnician, dupa Florin Cioroianu, Ovidiu Stanga si Daniel Mogosanu. Intr-un top al echipelor cu cei mai multi antrenori schimbati, Universitatea este urmata de Steaua, Dinamo, UTA Arad si Pandurii Targu Jiu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!