Liga 1

"Am vorbit cu domnul Negoita si suntem dezamagiti de inconstanta echipei" Anuntul facut despre Mutu. Ce se intampla cu Andone

Villarreal - Steaua, joi la 18:00 la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2016, 18:20
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2016, 18:24

"Suntem pana in iarna alaturi de antrenor. Ne deranjeaza ca nu reusim sa facem un pas inainte, mai ales cand avem un joc al rezultatelor favorabil. Nu ne deranjeaza neaparat inconstanta sau rezultatele obtinute. Din iarna vom analiza impreuna ce e de facut. Chiar am vorbit azi cu domnul Negoita despre inconstanta echipei si jocul slab.

Am fost foarte suparat si dezamagit de atitudinea si jocul echipei, de aceea am plecat la 0-3 cu Gaz Metan. Suntem cu totii dezamagiti si vrem sa punem umarul sa avem rezultate. Interesul lui Dinamo e sa prinda playofful.", a spus Mutu la Digi.

Acesta a vorbit si despre transferuri: "Nu e adevarat ca il vrem pe Cernat din iarna. E un jucator de valoare si face fata cu brio in Liga I, dar nu am luat nicio decizie. Avem o oferta pentru Vali Lazar din strainatate, se discuta, dar nu e nimic concret. Depinde ce isi doreste si Vali, poate pleca si in iarna acum. El se gandeste sa joace cat mai bine si sa puna umarul la rezultatele echipei. Ar fi bine sa joace la Dinamo, sa prinda nationala si apoi sa plece afara. Oferta nu e dintr-un campionatul puternic", a spus Mutu.

Modifică setările cookies