Liga 1

"Am văzut o secvență care m-a pus pe gânduri!" Cornel Dinu nu a fost convins de debutul lui Edi Iordănescu

FCSB a remizat cu Sepsi, 1-1.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 24 August 2021, 20:26
Data actualizarii: Marti 24 August 2021, 20:28

Echipa bucureșteană nu a avut cea mai bună prestație la meciul cu Sepsi, încheiat 1-1, pe National Arena. Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, nu a fost convins de debutul lui Edi Iordănescu și spune că tehnicianul are nevoie de timp pentru a-și implementa ideile.

"Dar până acum la FCSB știm bine ce s-a întâmplat. Iar acum s-a schimbat antrenorul. Criteriul cred că este în principal religios și anumite influențe din punctul ăsta de vedere. Nu poți să-i ceri niște lucruri rapide, în câteva zile, lui Edi Iordănescu.

Sigur că și Puiu își bagă copilul în ședință după meciul cu Sepsi. În rugăciune am văzut toată familia în tribuna oficială. Dar am văzut și o singură secvență care m-a pus pe gânduri. În filmările în săptămâna premergătoare jocului, probabil, dacă aspectele tactice se mai fac în România, așezare, dinamică, combinații, scheme, procedee, sunt ascunse micului ecran.

Dar am văzut un exercițiu care mi-a adus aminte de bâlciurile de moșii copilăriei. Erau niște bări de metal, de trapez și majoritatea jucătorilor trăgeau de niște elastice ca să-și oprească creșterea unghiurilor de la degete. Deci...", a mai spus Cornel Dinu, pentru telekom.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies