Liga 1

"Am terminat cu experimentele!" Fara gol marcat in trei meciuri in 2015, Rednic anunta noi transferuri la Petrolul

Petrolul nu a marcat niciun gol in cele trei meciuri amicale din 2015, in cantonamentul din Turcia. Rednic vrea sa aduca jucatori noi pentru partea a doua a pregatirii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 18:42
Data actualizarii: Joi 29 Ianuarie 2015, 18:42

"Am terminat cu experimentele", a declarat Rednic, care nu se sperie ca echipa nu a reusit sa marcheze in 2015.

"In primul rand m-a interesat sa fac o evaluare a jucatorilor de aici, mai ales a celor care nu prea au jucat in prima parte a campionatului. Sunt multumit, baietii au raspuns bine in toata aceasta perioada dificila pentru ei. Vom trage linie dupa acest cantonament si vom vedea pe cine ne bazam in continuare. In al doilea stagiu vreau sa am la dispozitie tot lotul pe care ma voi baza in retur, am terminat cu experimentele"

"Avem ocazii, o sa si marcam. Nu e cazul sa ne panicam, mai ales ca am ajuns destul de usor in fata portii, semn ca jocul functioneaza. Grupul este bun, ramane doar sa stiu foarte clar cu cine vom merge inainte. Probabil ca vor mai veni cativa jucatori, daca altii vor pleca, important este sa ne miscam repede si sa luam cele mai bune decizii pana la revenirea in Antalya", a spus Rednic.

Jucatorii Petrolului vor reveni vineri din cantonamentul din Turcia, urmand ca luni sa se intoarca in Antalya. Cel de-al doilea stagiu de pregatire se va desfasura tot in statiunea Lara, in perioada 2-13 februarie.

In cel de-al doilea cantonament, Petrolul va disputa alte trei meciuri amicale, cu Terek Groznii, Levski Sofia si TSKA Sofia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies