"Am stat o saptamana, zi si noapte, pentru transferul asta!" Dezvaluiri despre ULTIMA MUTARE a Stelei! Ce lovitura mai pregateste Becali

Optimile de finala de la EURO se vad la ProTV | Sambata, 22:00 Croatia - Portugalia; duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Ana Maria Prodan spune ca Steaua mai pregateste transferul unui atacant pana la finalul cantonamentului din Slovenia.

Achim este ultima lovitura a lui Becali. Vine de la Voluntari si timp de o saptamana sotia antrenorului Stelei a incercat sa-l convinga sa semneze.

"Eu sunt foarte multumita ca am reusit sa am in portofoliu jucatori atat de buni precum cei care au semnat cu Steaua. Sunt fericita ca mereu cei mai buni jucatori ajung la Steaua. Eu vorbesc mult mai mult cu Gigi Becali in aceasta perioada decat vorbesc cu Reghe cand vine vorba de transferuri. Reghe cu MM isi doresc un jucatori, iar eu cu Becali incercam sa facem totul sa-l aducem"

"Daca isi mai doresc jucatori, voi fi acolo pentru Steaua la orice ora din zi si din noapte. Cum a fost si cu transferul lui Achim. Am stat o saptamana zi-noapte. Achim a facut vizita cu Voluntari pentru ca erau programati, dar va pleca in cantonament la Steaua"

"Cum spunea si Gigi Becali, daca ne ajuta Dumnezeu, o sa aducem un atacant. Sunt mai multe nume, dar nu putem sa le divulgam, pentru ca daca apare ceva a picat transferul. Pana la finalul cantonamentului, Steaua isi va gasi un atacant pe masura"

"Eu cred ca Steaua are un lot incredibil de bun, fotbalisti cu o valoare individuala incontestabila. Cred ca Achim e unul dintre cei mai buni jucatori din Romania pe pozitia lui"

"Eu sunt sigura ca putem sa-l vedem pe Achim la nationala. El a avut ghinionul sa fie mult prea mult timp la echipe mici", a spus Ana Maria Prodan la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies