"Am renuntat la viata obisnuita a unui tanar!" Modelul carierei pentru Simona Halep: "Intotdeauna a fost Gica Hagi!"

"Am renuntat la viata obisnuita a unui tanar!" Modelul carierei pentru Simona Halep: "Intotdeauna a fost Gica Hagi!"

Simona Halep va urca pe pozitia a 7-a in clasamentul mondial.

Simona Halep, care incepand de luni va urca pe pozitia a 7-a a clasamentului WTA, a sustinut astazi o conferinta de presa in care a precizat ca accidentarea suferita la Dubai nu este una grava.

"La Doha a fost un turneu deosebit, pentru ca au fost multi romani in tribuna si m-au sustinut foarte mult. Vreau sa va multumesc pentru tot si sper sa ma sustineti in continuare, chiar daca vor fi momente mai grele sau mai bune."

"Recordul doamnei Virginia Ruzici nu l-am egalat inca, pentru ca trebuie sa castig un turneu de Mare Slem. Este managerul meu de sase ani, ma inteleg bine si vreau sa colaboram in continuare."

"Gheorghe Hagi a fost modelul meu intotdeauna, vreau sa mai apropi mai mult de ce a facut el si sper sa reusesc."

"AM RENUNTAT LA VIATA OBISNUITA A UNUI TANAR"

"Am inceput tenisul de la patru ani si jumatate, am facut mult antrenament, cand eram mica, o data pe zi. Sunt sacrificii, renunt la viata normala a unui tanar, dar se vede ca a meritat."

"Nu prea mai simt presiune, cred ca m-am maturizat si iau fiecare meci in parte si dau tot ce pot in ziua respectiva.", a declarat Simona Halep.

LOCUL 7 WTA

Jucatoarea sarba Jelena Jankovici a fost invinsa, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, de liderul clasamentului WTA, americanca Serena Williams, astfel incat Simona Halep va ocupa incepand de saptamana viitoare locul 7 în ierarhia mondiala, egaland astfel cea mai buna clasare a unei sportive din Romania.

Potrivit site-ului tennis4wta.com, specializat în calcularea punctelor din ierarhia mondiala din circuitul WTA, Simona Halep va fi sigura începand de luni de pozitia a saptea a clasamentului, urmand sa aiba 4.435 de puncte, în timp ce Jankovici va avea 4.380.

Astfel, Simona Halep va egala luni cea mai buna clasare a unei jucatoare din Romania în clasamentul WTA, performanta detinuta de Irina Spîrlea din 1997.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies