Liga 1

"Am prins un portar in zi mare, am avut si nesansa!" Ce a spus Edi Iordanescu dupa egalul din prima etapa! Ce le-a spus jucatorilor la pauza

CFR Cluj 1-1 FC Botosani / Fulop a marcat imediat dupa pauza iar campioana CFR Cluj a pierdut 2 puncte chiar din startul sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iulie 2018, 23:17
Data actualizarii: Vineri 20 Iulie 2018, 23:36

Edi Iordanescu: "Am avut nesansa!"

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Edi Iordanescu, crede ca nesansa a facut ca CFR Cluj sa piarda 2 puncte in prima etapa a sezonului, dar si faptul ca urmeaza partida cu Malmo saptamana viitoare si jucatorii CFR-ului s-au gandit la acea partida dupa golul de 1-0 al lui Vinicius.

"Am adus foarte multe mingi in careu, am produs situatii, ocazii si faze fixe, am reusit si sa marcam. Lucrurile ar fi trebuit sa se simplifice, am avut si ocazia de a da golul 2 si sa incheiem jocul acolo. A fost si putina nesansa la golul primit. De acolo am inceput sa ne precipitam si nu a mai fost jocul dorit.

Am reusit apoi sa preluam din nou controlul, insa ne-a lipsit ultima executie. A fost si putina nesansa, am prins un portar in zi mare. Am preluat o echipa si nu am putut schimba multe, perioada a fost foarte scurta. Campionatul este foarte lung, trebuie sa trecem peste acest moment.

Avem in cateva zile un meci foarte important si sunt sigur ca avem forta de a ne lupta la primele locuri si, de ce nu, sa castigam din nou campionatul. Cu Malmo este important sa nu primim gol fiind o dubla mansa. Sunt sigur ca vom gestiona bine situatia si vom arata mult mai bine. Este foarte importanta calificarea in grupele unei cupe europene si am simtit acest lucru si la pauza. Am incercat sa le transmit ca jocul nu s-a terminat" a spus Edi Iordanescu la Digi Sport.

Reactia lui Costel Enache

Antrenorul oaspetilor, Costel Enache, a recunoscut superioritatea

"Nu am facut un joc spectaculos, am vazut un adversar cu ritm de joc mai bun. Dar cred ca meritam punctul, pentru ca jucatorii au crezut si au avut organizare in joc.

Xu putina sansa puteam sa si castigam, poate nedrept, pentru ca adversarul si-a creat multe ocazii, dar ramane punctul luat astazi.

Daca anul trecut am fost foarte aproape de play-off, anul acesta sigur ca ne propunem sa ajungem acolo

E normal sa ne propunem asta, dar nu stim daca suntem inca pregatiti, incercam sa depasim ceea ce am reusit anul trecut" a spus Costel Enache la Digi Sport.

Modifică setările cookies