"Am plans o luna ca sa ma lase sa plec de la Steaua! Cuvintele lui Becali mi-au anulat sansele sa plec la Sevilla!" Dezvaluirile spectaculoase ale unui fost jucator al Stelei in Portugalia

"Am plans o luna ca sa ma lase sa plec de la Steaua! Cuvintele lui Becali mi-au anulat sansele sa plec la Sevilla!" Dezvaluirile spectaculoase ale unui fost jucator al Stelei in Portugalia

Un fost jucator al Stelei ataca intr-un interviu acordat in Portugalia.

Ajuns la 36 de ani, portarul Carlos viseaza sa joace inca 4 ani si sa-l ajunga pe Van der Sar, idolul sau.

Criticat pentru gafele comise in tricoul Stelei, Carlos a plecat de la echipa pe usa din dos. Isi aminteste cu regret despre perioada de la Steaua, dupa ce Becali a declarat public ca el ii va da 100.000 de dolari celui care il vrea pe Carlos.

Portarul spune ca declaratiile lui Becali i-au afectat cariera. In acel moment, el era pe lista celor doua cluburi de prima liga din Sevilla.

"Telul meu este sa ajung la nivelul lui Van der Sar, sa imi inchei cariera la 40 de ani. Sunt norocos ca nu am fost niciodata accidentat si pot ajunge acolo"

"Comentariu pe care Becali l-a facut, ca va da 100.000 de dolari celui care va dori sa ma transfere a venit dupa ce in acel moment exista intere pentru mine de la Betis si de la Sevilla. Eu imi doream sa plec. Agentul mi-a zis ca nu mai am nicio sansa dupa acele afirmatii."

"Am plans o luna ca sa ma lase sa plec. Oamenii mi-au apreciat munca in Romania, chiar si azi mai primesc mesaje de la fanii Stelei."

"Dupa declaratiile lui Becali mi-am facut bagajele si m-am dus in Portugalia cu primul avion. Nu am mai vrut la Steaua din mandrie. As fi putut sa-l dau in judecata pe Becali si sa castig. Am pierdut multe in cariera din cauza acelui moment", a declarat Carlos intr-un interviu pentru zerozero.pt

Citeste si:SteauaCarlos
VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies