"Am gresit!" Marele regret al lui Hagi, dupa ce Viitorul a strans 3 puncte in 5 etape! Un jucator dezvaluie cum face echipa

"Am gresit!" Marele regret al lui Hagi, dupa ce Viitorul a strans 3 puncte in 5 etape! Un jucator dezvaluie cum face echipa

Viitorul lui Hagi se bate la retrogradare si in acest sezon. 

Dupa ce in ultimii doi ani s-a salvat in ultima clipa, Hagi spera ca anul asta sa fie mai bun. Viitorul a facut 1-1 cu Pandurii etapa asta, echipa care primea 6 goluri de la Keseru in ultima runda.

Dupa meci, Hagi a recunoscut ca a gresit in aceasta vara. "Urmeaza inca 29 de etape. De abia a inceput campionatul... Sunt multe lucruri de pus la punct. Am gresit in aceasta vara. Sunt unele lucruri pe care le-am gresit si deocamdata trebuie sa strangem randurile si sa ne organizam bine", a declarat Hagi.

Un jucator al Viitorului i-a multumit lui Hagi dupa meci ca l-a bagat in teren. Nikolov a dat si golul Viitorului: "Am vazut portarul iesit si am dat la poarta, pentru ca asa ne-a invatat domnul Hagi. Ne spune la antrenamente sa sutam daca avem liber. Am fost schimbat la pauza pentru ca nu am mai evoluat de opt luni. Vreau sa-i multumesc public domnului Hagi fiindca a avut incredere in mine si m-a bagat din primul minut.", a declarat Nikolov la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă: "Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua"
BRAT
Modifică setările cookies