Laurentiu Reghecampf harlem gnohere Steaua Superliga

"Am fosti corecti, am negociat cu Dinamo pentru Gnohere. La iarna discutam direct cu jucatorul!" Reghe nu renunta la transferul de la rivala

Steaua l-a ratat pe Gnohere doar pentru moment, anunta Laurentiu Reghecampf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Septembrie 2016, 13:44
Data actualizarii: Miercuri 07 Septembrie 2016, 13:45

Steaua l-a ratat pe Gnohere doar pentru moment, anunta Laurentiu Reghecampf. 

Gnohere poate ajunge gratis la Steaua, anunta Laurentiu Reghecampf. Antrenorul Stelei a fost ajutat de sotia sa in incercarea de a-l transfera pe golgheterul marii rivale. Dinamo a refuzat oferta facuta de Steaua, dar in iarna intra in ultimele sase luni de contract si poate sa semneze gratis cu Steaua.


"Noi am facut o oferta pentru Gnohere, am fost foarte corecti. Am discutat cu reprezentantii clubului, nu s-a reusit acest lucru. De ce nu s-a reusit stiu doar cei de la Dinamo. Vom vedea ce se va intampla la iarna. Noi am facut o oferta, nu a fost acceptata.

La iarna cand intra in ultimele sase luni de contract nu o sa trebuiasca sa mai vorbim cu oficialii. Nu stim ce se intampla pana atunci, poate isi prelungeste contractul. Pentru noi e important sa ne indeplinim obiectivele. Pana atunci nu mai vorbim despre jucatorii altor clubului.

Noi am discutat cu Dinamo, nu stiu care sunt motivele pentru care au refuzat. Noi am jucat corect, a incercat sa intram in legatura cu clubul, am facut oferta, nu au acceptat si totul s-a incheiat pana la iarna", a declarat Laurentiu Reghecampf intr-o conferinta de presa.

Reghe a vorbit si despre visul patronului sau, care spera sa-l aduca pe Romario Benzar de la Viitorul dupa ce l-a vazut tiitular in meciul nationalei cu Muntenegru. Antrenorul Stelei e multumit de randamentul lui Enache, prezent si el la lot.

"Avem un jucator foarte bun de banda dreapta care a fost si el la nationala. Momentan suntem acoperiti acolo, vom vedea ce se intampla mai departe.", a spus Reghe.
 

Modifică setările cookies