"Am făcut o greșeală, m-a costat 4 campionate". Jucătorul comparat cu Maradona pe care Becali îl regretă

Gigi Becali Ciprian Deac FCSB Superliga "Am făcut o greșeală, m-a costat 4 campionate". Jucătorul comparat cu Maradonna pe care Becali îl regretă
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 08:47
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 10:32

FCSB a câștigat de manieră categorică în fața celor de la Universitatea Craiova, impunându-se cu 4-1, în cea de-a doua etapă din Liga 1. 

Echipa antrenată de Dinu Todoran a reușit să obțină trei puncte importante, iar acum se pregătește pentru returul cu Karagany, din turul 2 preliminar Conference League. 

După partidă, Gigi Becali a vorbit despre evoluția jucătorilor, dar și despre unul dintre regretele pe care le are în legătură cu transferurile ratate de-a lungul timpului. 

  • Am făcut o greșeală, m-a costat 4 campionate . Jucătorul comparat cu Maradonna pe care Becali îl regretă

"Am făcut o greșeala o dată, care m-a costat 4 campionate. Nu o făceam pe aia, aveam 4. Când a venit Deac din Germania, m-a sunat cineva că vrea 5 000 pe lună. Mi-a zis cineva că e terminat. El i-a făcut campioni, joacă zici că e Maradona. Și cu Nistor la fel, cerea 8.000 lună, liber, tot așa. 

De când cu Deac am zis că nu mai fac asta în viața mea. Tot ce vreau eu să fac, fac. Întreb, dar doar consultativ. Dacă și persoanele pe care le întreb zic tot la fel, îmi dă un curaj mai mare. Nimeni nu m-a încurajat cu Cordea.", a declarat Gigi Becali la DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!