"Am cerut intocmirea dosarului de licentiere pentru cupele europene". Voluntariul este performera lui 2016 si viseaza la o performanta istorica

fc voluntari Dumitru Dragomir Ionel Ganea Liga I Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2016, 19:40
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2016, 19:51

Voluntari 1-0 CFR Cluj. Ilfovenii au strans 16 puncte in acest an si le merge perfect sub comanda lui Ionel Ganea. La 3 puncte de primul loc al Play Out-ului, acestia spera la cupele europene, avand in vedere situatia in care se regasesc Dinamo si ASA Targu Mures.

Parcursul foarte bun al Voluntariului i-a dat curaj lui Dumitru Dragomir, presedintele clubului ilfovean, care spune acum ca echipa spera la cupele europene si va depune dosarul de licentiere la comisia condusa de Viorel Duru.

"Am cerut deja intocmirea dosarului de licentiere pentru cupele europene.

Am obtinut puncte foarte importante. Echipa a jucat la rezultat, nu a fost un meci grozav, dar rezultatul este formidabil. Arbitrajul, pentru prima data de cand sunt la Voluntari, a fost excelent.

Uitati-va cat sunt de rosu, atat am suferit in tribuna. Hategan e aproape cel mai bun arbitru, el si cu inca vreo patru centrali fac cinste arbitrajului romanesc", a spus Dumitru Dragomir.

"Ganea e antrenor bun, daca l-a ales Dragomir inseamna ca e ceva de capul lui.

Va spun, nu ca o gluma, azi am spus alor mei, de la club, sa produca licenta de cupe europene. Se poate intampla orice. Noi depunem dosarul, cu totii depunem dosare. Cine va castiga nu stiu", a mai spus fostul sef al LPF, acum presedinte al FC Voluntari.

Ionel Ganea este mai rezervat decat Dumitru Dragomir.

"Jucam un fotbal de calitate. Am suferit putin in prima parte, am jucat la constructie cu mingi lungi, ceva ce eu nu am cerut. In repriza a doua am jucat mult mai bine si am reusit sa castigam. Obiectivul nostru este Liga I si sper sa acumulam cat mai multe puncte pentru a ne salva. Cred ca sefii nu au ce sa imi reproseze pana acum.

Va fi un meci greu cu Petrolul, pentru ca de cand a venit Jerry Gane echipa joaca bine si a obtinut patru puncte dinsase posibile", a spus si Ionel Ganea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!