Steaua Srdjan Luchin Superliga

"Am avut discutii cu Steaua! Maine s-ar putea sa fiu altundeva!" Anuntul facut de jucatorul de care Galca are nevoie AZI

Steaua vrea sa-l transfere cat mai repede, dar situatia mutarii este incerta.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Iulie 2014, 18:12
Data actualizarii: Joi 31 Iulie 2014, 18:13

Luchin a vorbit despre sansele de a ajunge la Steaua in aceasta vara. Desi au existat discutii, jucatorul spune ca nu e nimic sigur in acest moment.

"De mai bine de o luna, de cand am aflat de situatia de aici, sunt in contact cu mai multi impresari, cluburi. Dar sunt in continuare la Botev si nu stiu ce imi rezerva viitorul. Maine s-ar putea sa fiu poate altundeva. Stiu ca au nevoie, am avut discutii cu cei de la Steaua. Nu pot sa va spun mai multe detalii pentru ca nici eu nu stiu exact situatia transferului meu la Steaua", a spus Luchin pentru Dolce Sport.

Jucatorul a povestit si care e situatia sa in Bulgaria in acest moment:

"In continuare sunt sub contract cu Botev. Mai am contract un an și jumatate. Ma pregatesc, joc aici. Pana nu se va realiza vreun transfer sau, de ce nu, exista posibilitatea sa raman in continuare aici, sa imi duc contractul la bun sfarsit. Din pacate, dupa doar 6 luni de zile, lucrurile erau bune din punct de vedere sportiv, totul parea roz, dar dupa numai 6 luni, din ce am inteles probleme la nivel politic au afectat sponsorul nostru principal. Si din momentul ala au inceput problemele la echipa. Am fost anuntati ca bugetul va scadea drastic si cine nu accepta noile salarii si cerinte sunt invitati sa isi caute echipe, sunt pusi pe lista de transferuri. Ca urmare, mai bine de 10-12 jucatori au si plecat in aceasta vara. In momentul actual avem in componenta jucatori promovati de la echipa a doua, jucatori tineri, juniori si jucatori care au venit de pe la alte echipe din Bulgaria, jucatori liberi de contract."

Modifică setările cookies