Baba Alhassan FC Botosani FC Hermannstadt Karlo Letica Superliga

GALERIE FOTO Altercație pe teren între doi jucători de la Hermannstadt! Despărțiți de colegi și sancționați de arbitru

Un moment inedit s-a petrecut la meciul FC Botoșani - FC Hermannstdt, când doi jucători ai sibienilor au intrat într-un conflict pe teren.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 22:49
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 22:50

În minutul 76, la scorul de 0-0, arbitrul Marcel Bîrsan le-a arătat cartonaș galben lui Karlo Letica, portarul lui FC Hermannstadt, și lui Baba Alhassan, mijlocașul sibienilor. 

Karlo Letica și Baba Alhassan, conflict pe teren la FC Botoșani - FC Hermannstadt

Reluările au arătat că cei doi jucători ai lui FC Hermannstadt au intrat într-un conflict. Alhassan a mers la colegul său și a părut să îi reproșeze ceva, gesticulând nervos și ducând mâna la cap.

Karlo Letica a reacționat nervos și l-a îmbrâncit pe Baba Alhassan, însă coechipierii de la Hermannstadt au intervenit rapid și i-au despărțit pe cei doi.

Karlo Letica joacă la FC Hermannstadt din octombrie, după ce a fost transferat din postura de jucător liber de contract. Portarul croat a strâns până acum cinci meciuri în poarta sibienilor.

Baba Alhassan, mijlocaș defensiv din Ghana, e legitimat la FC Hermannstadt din octombrie 2020, iar în acest sezon este al doilea cel mai bun marcator al echipei lui Marius Măldărășanu, cu șase goluri marcate în cele 16 meciuri din Superliga.

Modifică setările cookies