Alibec trebuie sa PLATEASCA dupa hat-trick-ul cu Dinamo! Declaratii senzationale date de Rednic: "Da-ne mingea inapoi! Sau banii!"

Alibec trebuie sa PLATEASCA dupa hat-trick-ul cu Dinamo! Declaratii senzationale date de Rednic: "Da-ne mingea inapoi! Sau banii!"

Alibec le-a dat 3 goluri dinamovistilor, iar Mircea Rednic e inca suparat pe vedeta Astrei.

Rednic ii cere lui Alibec sa returneze mingea pe care a luat-o ca amintire de pe National Arena dupa meci. :) Antrenorul lui Dinamo spune ca Alibec fie da inapoi balonul, fie plateste 300 de euro, cate 100 pentru fiecare gol marcat impotriva cainilor.

"Alibec, sa ne aduci mingea sau sa trimiti 300 de euro la Cornel magazionerul! Este mingea noastra si clubul i-a imputat lui cornel mingea, acum trebuie sa plateasca 300 de euro, cate 100 de euro de gol. Nu glumesc pentruc a nu vreau sa il amenteze pe baiatul asta. Si asa are salariu mic. Alibec nu are voie sa ne ia mingea. Asa ca... sa se inteleaga cu Cornel, sa-i ceara numarul de cont si sa-i trimita 300 de euro. Sau sa ne dea mingea inapoi. De cate ori il var, ii spun de minge! Mai glumim, dar trimite mingea sau banii, ce vrei tu. Noi am ramas cu 11 mingi, acum trebuie sa mai luam o minge. Trimite-ne o minge noua si te iert", a spus Rednic in conferinta de presa de azi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies