Adrian Bumbescu Nicusor Stanciu Steaua Superliga

"Alibec si De Amorim? Steaua are nevoie de un numar 10" Dar ce se intampla cu Stanciu daca Becali va cauta un nou coordonator?

Fuga dupa un atacant pentru Liga a lasat la Steaua alte probleme nerezolvate.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iulie 2015, 19:32
Data actualizarii: Joi 16 Iulie 2015, 19:34

In timp ce unii oameni din fotbal sustin ca Becali ar trebui sa aduca un portar, Bumbescu, fost jucator in Ghencea, crede ca apararea este fragila iar echipa ar trebui sa gaseasca rapid un numar 10.

"Se pare ca inca nu e omogena apararea Stelei. Nu au jucat mai tot timpul impreuna. E vorba si de Papp, dar si de Guilherme. Cu timpul, daca se va pastra aceeasi formula, se vor omogeniza. Fundasii trebuie sa isi faca foarte bine marcajul, dupa aceea se poate construi si atacul."

"Steaua a reusit transferuri foarte bune, are au dat incredere echipei. Tade s-a batut pana la ultima transpiratie cu fundasii. Alibec si De Amorim sunt solutii, dar eu cred ca ar trebui un mijlocas coordonator, un numar 10. Mijlocasii centrali, Muniru si Breeveld, au lasat un pic jocul sa vina peste fundasi in prima repriza, dar lucrurile s-au schimbat in partea a doua."

"Depinde si cum joaca numarul 10. Marii jucatori jucau in zona centrala, dar trebuie sa ai valoare mare", a spus Bumbescu la DigiSport.

Dupa plecarea lui Cristi Tanase in China, Nicusor Stanciu, unul dintre cei mai importanti jucatori din returul campionatului trecut pentru club, a primit numarul 10. Noul decar a resuit sa marcheze un gol in acest sezon, cu Trencin.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!