Liga 1

„Voi face 100% antrenament cu echipa!” Alexandru Răuță și-a anunțat revenirea pe teren

Mircea Rednic a primit o veste bună.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 00:07
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 00:18

Alexandru Răuță, mijlocașul defensiv al celor de la Dinamo, va reveni la antrenamente. Acesta a fost scos cu ambulanța de pe teren, în timpul meciului dintre Dinamo și Rapid, după ce ar fi acuzat dureri puternice în zona inimii.

Deși s-a spus că acesta ar urma să nu mai joace fotbal niciodată, Alexandru Răuță a venit cu o clarificare, menționând că este gata să revină la pregătiri.

„După ce am avut acea problemă la meciul cu Rapid, care a fost cardio-respiratoare, nu cu probleme la inimă, mi-am revenit, am făcut cele mai amănunțite controale și sunt bine.

Dacă aș fi avut probleme, nu ar fi riscat nimeni să mă lase să mă antrenez, mai ales la Dinamo, unde au fost probleme de acest gen.

Săptămâna viitoare voi reveni la antrenamente și voi face 100% antrenament cu echipa”, a scris Alex Răuță pe pagina sa de Facebook.

DDB Italia, unul dintre cele mai active grupuri ale suporterilor dinamovisti, a postat un mesaj de susținere pentru Răuță.

„Respect, Alex Răuță! Am avut un antrenor care a abandonat echipa după ce a îngropat-o în datorii. Simțea o durere în piept și una în cot. Am văzut și jucători care nu riscă nici măcar o alunecare. Dar există și altfel de oameni. Răuță este unul dintre ei.

A intrat pe teren deși simțise că ceva nu e în regulă, doar pentru a ajuta echipa. Jucător cu mentalitate și spirit de sacrificiu. Acesta este exemplul pe care jucătorii cu experiență trebuie să-l dea celor tineri. Suntem cu gândul la tine, Alex! Sperăm să revii cât mai repede pe teren. Avem atâta treabă de făcut pentru Dinamo!” a fost mesajul postat de reprezentanții DDB Italia pe o rețea de socializare.

Modifică setările cookies