Alexandru Cretu Liga 1 Universitatea Craiova Superliga Alex Crețu, prezentat oficial la Universitatea Craiova! Care sunt detaliile contractului

Alex Crețu, prezentat oficial la Universitatea Craiova! Care sunt detaliile contractului 

Alexandru Crețu (29 ani) este noul jucător al Universității Craiova. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 21:48
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 21:50

Dat afară de Gigi Becali de la FCSB, Alexandru Crețu a semnat cu clubul lui Mihai Rotaru, iar în cursul serii de marți a fost prezentat oficial. 

Jucătorul a semnat un contract valabil pe următorii trei ani, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon și va purta tricoul cu numărul 14. 

  • Alex Crețu, prezentat oficial la Universitatea Craiova! Care sunt detaliile contractului

„Alexandru Crețu a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 3 ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. 

Campion al Sloveniei cu Maribor, noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 14. Succes în familia alb-albastră, Alex!”, se arată în anunțul clubului. 

Detaliile contractului 
 

Din informațiile sport.ro, Crețu va încasa 50 000 de euro la semnătură, iar salariul său se va ridica la 12 000 de euro pe lună, mai mic decât cel pe care îl încasa de la FCSB. 

La echipa lui Becali, salariul lui Crețu se ridica la 15 000 de euro, iar la semnătură a încasat 100 000 de euro. Pentru a semna rezilierea, mijlocașul a primit 60 000 de euro, adică patru salarii. 

Alex Crețu a mai fost în negocieri cu Sepsi, după cum a dezvăluit chiar Mihai Stoica, managerul general al clubului, însă discuțiile nu s-au concretizat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!