Steaua si-a luat un jucator de la TAS! S-a imbogatit dupa ce si-a atacat echipa! Ce a facut

Autor: Sport.ro
Duminica 12 Ianuarie 2014, 12:56

	Steaua si-a luat un jucator de la TAS! S-a imbogatit dupa ce si-a atacat echipa! Ce a facut

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

Bogatinov a avut probleme cu fosta sa echipa. Portarul avea contract cu ucrainienii de la Lvov pana la sfarsitul lui 2013 si in vara a refuzat prelungirea contractului. Din acest motiv, sefii l-au trimis la echipa a doua si nu i-au mai platit salariul.

Bogatinov a pornit un proces la TAS si in toamna l-a castigat. Astfel, clubul trebuie sa ii plateasca aproximativ un milion de dolari. Din cauza ca decizia s-a luat in toamna, portarul a devnit liber de contract abia in iarna, cand a fost contactat de Steaua, anunta Gazeta Sporturilor.

Noul portar a fost coleg cu Eric la Lvov. Brazilianul l-a laudat pe macedonean, insa spune ca este sub Tatarusanu.

"Mi-l amintesc, e un portar bun. Cand am fost eu la echipa, apara meci de meci. Daca va ajunge la Steaua ar fi un plus pentru echipa. Calitatea lui numarul 1 e la reflexe, unde era printre cei mai buni din Ucraina. E un baiat bun, se antreneaza bine, n-a facut deloc probleme in vestiar. Totusi, Tatarusanu este cel mia bun portar din Romania la ora actuala."
, a spus Eric.

Bogatinov are 27 de ani si a jucat pana acum la Fk Vardar, FK Teteks, FK Rabotinicki in Macedonia si la Karpaty Lvov, in Ucraina. A castigat doua Cupe ale Macedoniei si un Campionat, iar in 2010 a fost primul portar din istoria Macedoniei care a luat titlul de cel mai bun jucator al anului.

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies