Alarma la Steaua - Dinamo! Derbyul ramane fara stadion! De ce GHENCEA nu poate organiza partida

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 20:54

	Alarma la Steaua - Dinamo! Derbyul ramane fara stadion! De ce GHENCEA nu poate organiza partida

Situatie incredibila la derbyul din 1 martie, Steaua - Dinamo. Jandarmeria anunta ca Ghencea nu poate organiza meciul, in timp ce National Arena e ocupat cu Romania - Argentina.

"Stadionul din Ghencea nu va putea gazdui meciuri cu grad ridicat de risc pana la rezolvarea problemelor descoperite acolo. Stim foarte bine ca infrastuctura acestor arene sportive este una destul de precara."

"E vorba de acele elemente care, coroborate, duc pana la urma la siguranța spectatorilor. La Steaua avem un sistem video de supraveghere deficitar."

"Patronii si responsabilii clubului au dat asigurari ca, pana vineri (nr. la partida cu Concordia Chijna), acest lucru se va rezolva. O alta problema este sistemul de turnichete, care nu functioneaza la ora actuala."

"Trebuie sa avem un sistem de turnichete eficient pentru a sti la orice moment numarul de spectatori care au intrat pe stadion. Nu mai putem sa mai rupem bilete cum se facea odata", a declarat Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei pentru Sport Total FM.
Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies