Ajunge revelatia campionatului in situatia FCSB-ului? Se bat la titlu, dar pot ramane fara stadion: situatie incredibila in Liga 1

Ajunge revelatia campionatului in situatia FCSB-ului? Se bat la titlu, dar pot ramane fara stadion: situatie incredibila in Liga 1

Nu este totul roz la formatia antrenata de Edi Iordanescu. Dupa victorii spectaculoase cu Iasi si FCSB apar si vesti proaste.

Articol publicat de Casian Soneriu

Site-ul suporterilor Gaz Metan informeaza ca liderul risca sa piarda contractul cu Transgaz, unul dintre principalii sponsori ai formatiei de pe Tarnava Mare. Odata cu pierderea acestui contract, Gazul ar pierde si stadionul asa ca Marius Constantin si compania o sa fie nevoiti sa se antreneze si sa joace pe un alt stadion.

Membru in consiliul de administratie Transgaz, sibianul Nicolae Minea ameninta ca se vor face controale la stadionul din Medias acolo unde echipa foloseste hotelul gratuit sau pe o suma foarte mica.

Pe site-ul amintit mai sus se mentioneaza faptul ca toate aceste presiuni vin dupa ce conducerea Gazului a refuzat sa-i primeasca pe cei de la Hermannstadt la Medias.

Formatia de pe locul 10 a evoluat pana acum la Sibiu si Pitesti, dar conducerea lui Hermannstadt n-a reusit inca sa plateasca chiria.

"Au fost presiuni asupra clubului, dar nu vreau eu să le dezvolt. Trebuia să vorbească un conducător al acestei echipei. Nu vreau să intru eu în discuțiile astea, dar am o poziție. Dacă vrem să-i ajutăm, pentru că suntem colegi de județ și înainte de toate români, cred putem să ne ajutăm.Eu nu închid ușa cuiva, dar totul se poate face într-un anumit context și într-o conjunctură. Și nu cu forța și cu pumnul în gură! Mie mi-a ajuns la urechi că ori ieșim de aici cu totul, ori acceptăm o colaborare!","Aici e casa noatră, aici avem vestiarul, aici sunt tabieturile noastre. În hotelul ăsta dorm, la stadion. Nu cred că este normal să se pună așa problema. Cine nu pricepe fenomenul și nu înțelege ce reprezintă Gazul pentru această comunitate să fie mai temperat, să rezolve lucrurile civilizat și nu pe poziții de forță, pentru ca nu cred ca orasul va accepta ca echipa sa mearga si sa isi caute stadion in alta parte. Noi aici locuim, aici stăm, muncim și vrem să fim la noi acasă, nu cu musafiri în sufragerie permanent", a declarat Edi Iordanescu.

Cei de la Transgaz au sponsorizat inlocuirea gazonului si extinderea tribunei a II-a, dar si construirea hotelului din cadrul stadionului si cumpararea si instalarea nocturnei.

Stadionul din Medias este unul modern si dispune de cel mai bun gazon din tara, sala de forta, piscina, aparatura ultra-moderna si multe altele.

Gaz Metan este liderul primei ligi dupa victoria cu 3-2 obtinuta in fata celor de la Poli Iasi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru ecologic la Constanța. Groapă ilegală de gunoi, găsită chiar pe malul mării
BRAT