"Aerul va fi respirabil in Ghencea doar pentru stelisti. De ani de zile nu s-a mai vazut asa ceva!" Promisiunea lui Reghe inainte de derby

"Aerul va fi respirabil in Ghencea doar pentru stelisti. De ani de zile nu s-a mai vazut asa ceva!" Promisiunea lui Reghe inainte de derby

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

"AERUL VA FI RESPIRABIL DOAR PENTRU STELISTI"

Stelistii anunta o atmosfera de foc la derbyul din Ghencea:

"Pentru orice stelist, cele 34 de meciuri dintr-un campionat se impart in doua categorii: 32 de meciuri si cele doua cu Dinamo. Bolivia isi ducea adversarele la altitudine ca sa aiba probleme, noi le ducem in Ghencea. "

"Aerul este respirabil in Ghencea pe durata derbyului doar pentru stelisti. Ca la orice derby, diferentele de valoare nu mai conteaza, conteaza concentrarea, determinarea si sansa. Va fi un spectacol in tribune cum nu s-a mai vazut de ani de zile.

"E frustrant ca e primul derby fara patronul nostru in loja. Am asteptat... dar nu este", a declarat un oficial al Stelei inainte de meci.

REGHE: "PENTRU SUPORTERI SUNT MECIURILE DIN CAMPIONAT SI MECIURILE CU DINAMO!"

Reghecampf spune ca nu are nicio problema de lot inainte de acest derby:

"E un meci pe care ne dorim sa-l castigam, sper sa reusim. Sunt sigur ca va fi o atmosfera foarte buna, foarte frumoasa. De aceea cred ca va fi pe placul ambelor echipe, pentru ca este un derby si ambele echipe isi doresc sa faca spectacol. Cred eu ca vom avea toate conditiile sa asistam la un meci frumos in care echipa noastra va lua trei puncte. Toti jucatorii sunt apti pentru acest meci. Vom incerca sa aliniem cea mai buna echipa si sa incercam sa ne indeplinim obiectivele pe care le avem."

"Eu nu sunt de acord cu ce a spus mai devreme. Pentru mine, toate meciurile sunt la fel. El este mult mai aproape de galerie, stie ceea ce pregatesc ei la meciurile cu Dinamo, este cu adevarat o atmosfera incendiara, dar pentru mine si pentru noi cele trei puncte sunt importante. Este important sa continuam ce am inceput si cu meciul cu Dinamo. Pentru suporteri sunt meciurile din campionat si cele cu Dinamo.", a declarat Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies