Adversarii lui Dinamo s-au tinut de glume la sosirea la Bucuresti!

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 August 2009, 16:30
Adversarii lui Dinamo s-au tinut de glume la sosirea la Bucuresti!

Jucatorii de la Slovan Liberec au fost foarte surprinsi de multimea de ziaristi romani care ii astepta la Aeroportul Henri Coanda, unul dintre ei coborand special din autocar pentru a-i fotografia pe cei opt cameramani care ii filmau.

Jucatorii formatiei cehe au zambit si au salutat spre camerele de luat vederi, parand surprinsi de faptul ca au fost asteptati la Aeroportul Henri Coanda de o multime de ziaristi. La fel s-au comportat si cei aproximativ 50 de suporteri, jurnalisti si oficiali ai clubului care i-au insotit la Bucuresti.

Mijlocasul Theodor Gebre Selassie considera ca echipa sa se poate califica in grupele Ligii Europa. "Nu cunoastem foarte multe lucruri despre Dinamo. Putem sa ne calificam in grupele Ligii Europa pentru ca suntem echipa mai buna. Nu se poate spune ca Dinamo este favorita", a spus Gebre Selassie.

Fiind unul dintre ultimii jucatori care a urcat in autocarul care a transportat echipa la Hotel Intercontinental Gebre Selassie a fost aplaudat frenetic de catre colegii sai si felicitat ironic pentru interviul care il acordase presei romane.

Prima mansa a intalnirii Dinamo - Slovan Liberec, din play-off-ul Ligii Europa, va avea loc, joi, de la ora 20.30, la Bucuresti. Partida retur de la Liberec se va disputa in 27 august, de la ora 20.30.

 

Programarea pentru vaccinarea cu serul Pfizer/BioNTech, reluată de sâmbătă
BRAT

Modifică setările cookies