Adusi cu REZERVE. Ce s-a intamplat cu toti jucatorii impusi pe lista de transferuri de Gigi si MM in fata lui Reghe la Steaua

Adusi cu REZERVE. Ce s-a intamplat cu toti jucatorii impusi pe lista de transferuri de Gigi si MM in fata lui Reghe la Steaua

► Amsterdamul petrece! Heracles – Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro! HIGH, OLANDA!

Extrem de apropiati in discurs, Reghecampf si MM Stoica au viziuni diferite atunci cand este vorba despre prima echipa. Dovada este si situatia jucatorilor transferati la cererea exclusiva a lui Gigi Becali si a managerului MM Stoica.

Singurul dintre jucatorii pentru care MM Stoica a insistat sa vina la Steaua si care a ramas si in primul 11 este Chipciu, unul dintre cei mai buni jucatori din Liga I in 2014.

In rest, Reghecampf i-a trimis pe toti pe "linie moarta", scrie Gazeta Sporturilor. Leandro Tatu a fost lasat sa plece fara ca Steaua sa incaseze vreun ban de pe urma lui, fundasul Georgievski a jucat un singur meci in ultimele 5 luni, Gabi Matei nu are nicio sansa sa mai prinda postul de titular la Steaua, in timp ce mijlocasul Neagu, vazut ca un inlocuitor pentru Bourceannu, abia daca mai prinde banca de rezerve.

Alte doua nume importante pe care Reghecampf nu le include in calculele pentru primul 11 sunt Keseru si Piovaccari. Cei doi sunt rezervele lui Chipciu, reprofilat in atacant de catre antrenorul Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies