"Aduc fanfara, vin tot felul de oameni, scumpesc biletele!" Reghe anunta obiectivul MAXIM al Stelei in 2014! Unde se opreste:

Steaua Laurentiu Reghecampf Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Noiembrie 2013, 06:45
Data actualizarii: Joi 21 Noiembrie 2013, 07:05

Doua zile teri-bile in direct Sport.ro si Voyo.ro:
►Froch isi pune centurile la bataie, sambata 20:00 ► Bataie dupa blocuri in Bronx, duminica 4:00 ► Bile. Sa facem sport! Finala de la Bucuresti, duminica 19:30

Reghe e convins ca dominiatia Stelei in Romania nu s-a oprit aici. Vrea din nou titlul si spune ca nu a renuntat la ideea calificarii in primavara europeana. Patronul Becali a stabilit ca obiectiv campionatul numarul 25 in istoria clubului, insa jucatorii si staff-ul tehnic isi doresc mai mult. Reghe nu e de acord cu ideea ca fanii s-au indepartat de echipa.

"Suntem cei mai buni din tara, le spun asta jucatorilor in fiecare zi. Suntem o obsesie pentru adversari, toti vor sa ne vada. Nu vedeti ce se intampla? Preturile la bilete sunt dublate, aduc fanfara, vin oameni peste oameni. Echipa asta e iubita, din ce in ce mai iubita. Obiectivul nostru, stabilit de patron, e castigarea campionatului, titlul 25. Nici macar Cupa nu e obiectiv pentru Steaua, insa noi vrem s-o castigam! Apoi, ne propunem din nou sa intram in grupele Champions League, asta am discutat cu Gigi Becali.

Dar, ajungand in grupele Ligii, e normal sa ne propunem sa ajungem in Primavara! Daca repetam ce am jucat in primele 70 de minute cu Schalke, excludem eroarea de la primul gol si inscriem la una dintre ocaziile pe care le cream, atunci putem sa-i batem fara probleme!", a spus Reghe la Etno TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!