Liga 1

Adrian Mutu îl taxează pe Eugen Trică: „Clișee ale antrenorilor slabi pregătiți!”

În cele 18 etape din Liga 1, FCU Craiova a numit deja trei antrenori. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 13:52
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 14:02

Adrian Mutu a rezistat doar 12 meciuri pe banca tehnică a celor de la FCU Craiova. Eșecul din derby-ul Băniei, cu Universitatea Craiova, l-a făcut pe Adrian Mititelu să renunțe la serviciile „Briliantului” și să-l numească pe Flavius Stoican noul antrenor al echipei. Însă, acesta a avut viață mai scurtă decât Mutu și a fost demis după doar 4 partide, în locul acestuia revenind Eugen Trică, cel care a obținut două promovări consecutive cu oltenii. 

„Am mai văzut niște situații când echipa noastră pierdea meciurile și antrenorii dinaintea mea spuneau că sunt mulțumiți de atitudinea și dorința jucătorilor. Nu sunt de acord”, a fost o primă declarație a lui Eugen Trică de la revenire. 

 Doar că Adrian Mutu nu s-a simțit vizat de afirmațiile lui Trică și îl atenționează că aceste afirmații sunt „clișeele antrenorilor slab pregătiți”. 

„Am mai văzut niște situații când echipa noastră pierdea meciurile și antrenorii dinaintea mea spuneau că sunt mulțumiți de atitudinea și dorința jucătorilor. Nu sunt de acord”, a precizat Eugen Trică.

„Nu m-am simțit vizat. Nu mă interesează ce spune Trică. E problema lui. Situația de acum e strict problema lui. Când vin antrenori noi, ai văzut cum fac, spun asta sau că: 'Jucătorii nu sunt pregătiți din punct de vedere fizic și trebuie să muncim'.

Astea sunt clișee pe care le spun antrenorii puțini pregătiți. Pentru noi nu au nicio valoare. Știm aceste lucruri. Nu sunt corecte. Trebuie să existe o diplomație. Ar trebui să îți vezi de treaba ta și să faci ce poți pentru a face lucrurile cât mai bine, nu să ai scuze inutile. De asta a fost schimbat antrenorul care a fost înaintea ta. Probabil patronul a crezut că tu ești o soluție mai bună”, a declarat Adrian Mutu pentru gsp

Clasamentul Ligii 1 

 

Modifică setările cookies