Adrian Mititelu vrea un antrenor român la FCU Craiova și îi pune deja o condiție

Adrian Mititelu FCU Craiova Superliga Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 20:59
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 20:59

Adrian Mititelu (55 de ani), patronul celor de la FCU Craiova, trebuie să găsească urgent un antrenor pentru echipa sa.

Joao Janeiro a plecat de la echipă înainte de startul sezonului, iar echipa este pregătită în prezent de antrenorul Florin Drăgan și de preparatorul fizic Dan Vasilică.

Mititelu a anunțat că vrea să aducă un antrenor român la FCU Craiova

Momentan, omul de afaceri nu a luat o decizie, dar a dezvăluit că viitorul tehnician al echipei va trebui să lucreze cu Drăgan și Vasilică, oamenii ”de casă” ai echipei.

Adrian Mititelu: ”Voi aduce pe cineva cu licență PRO”

 

”În acest moment, echipa este antrenată de cei care au antrenat-o după plecarea lui Croitoru, să fie clar. Eu am mare încredere în acești oameni și îi voi ajuta cu un licențiat PRO în zilele viitoare. Echipa a avut rezultate sub comanda lui Drăgan și a lui Vasilică. Eu am încredere în ei.

Nu mă voi lua după modelul lui Gigi Becali. Voi aduce pe cineva cu Licența PRO care să conducă acest colectiv. La mine colectiv înseamnă că preparatorul fizic are libertate totală. Vreau ca antrenorul principal să-i dea autonomie totală preparatorului fizic.

Nu aduc un antrenor de poză, aduc un antrenor care poate veni cu idei, dar care să lase preparatorul să lucreze. Cred că va fi român de data asta. Va fi un antrenor care să-i dea autonomie lui Vasilică”, a spus Adrian Mititelu, la Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!