Adrian Mititelu jr. îi răspunde Lorenei Balaci: ”Pe tine ce te recomandă?”

Adrian Mititelu Jr. Superliga Adrian Mititelu Jr.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 23:44
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 23:44

Adrian Mititelu jr. se află în conflilct cu apropiații Universității Craiova, după ce l-a atacat pe Gică Craioveanu.

Universitatea Craiova s-a impus în derby-ul olteniei, dar războiul declarațiilor a continuat și după meci.

Gică Craioveanu, care a dat lovitura de start, a fost atacat de fiul lui Adrian Mititelu. Patronul FCU a făcut acuzații grave la adresa legendei din Bănie.

Lorena Balaci, fiica lui Ilie Balaci, l-a certat pe Mititelu jr. pentru acuzațiile făcute, iar ulterior patronul lui FCU a venit cu un răspuns.

„Pentru respectul pe care i l-am purtat lui Ilie Balaci și memoria dumnealui nu o să comentez prea mult la adresa Lorenei Balaci, dar nu pot să trec neobservat că de o bună perioadă de timp, dânsa îmi atacă familia și clubul FC Universitatea Craiova 1948, unde tatăl ei a făcut istorie.

Mai josnic este sa apari în continuu în presa, mai mult decât a făcut-o marele tău tată (discret de altfel) și să pozezi într-o variantă mai tânară a Monicăi Tatoiu, dându-ți cu părerea despre orice și sfătuindu-ne, culmea, despre fotbal.

Mai josnic este să îți permiți să răstălmăcești declarațiile televizate ale tatălui tău decedat, care a spus foarte clar cine este continuatoarea Universității Craiova în opinia lui, doar pentru faptul că ai tu antipatie față de tatăl meu și pentru că băiatul tău joacă la CSU.

Tatăl tău și tatăl meu au avut mai multe conflicte și împacări de-a lungul anilor, discuții bărbătești în care fiecare și-au spus vorbe grele pe moment, mai apoi regretate. Tații noștri nu au vorbit câțiva ani de zile, iar eu, copil fiind, în acest interval de timp întotdeauna am discutat cu tatăl tău atunci când ne întâlneam accidental la Restaurantul Perinița, unde își făcea veacul la Craiova.

În caz că nu știai, cu câteva zile înainte de a muri, tații noștri s-au împăcat, iar aceste lucruri iți pot fi confirmate de către apropiații noștri comuni.

Din logica ta reiese că fotbaliștii sunt niște persoane superioare, intangibile, chiar eroi naționali. Bun. Numai de bine despre fotbaliști, dar finanțatorii, cei fară de care acești mari fotbaliști poate încă mai băteau mingea doar lunea cu băieții la sintetic, sunt niște fraieri pe care poți să îi ponegrești?

Pe tine ce te recomandă? Numele de Balaci? Statutul de fosta soție de fotbalist? Statutul de mamă de fotbalist? Ești singura fiică-mamă de fotbalist care se bagă în asemenea subiecte.

Pentru memoria marelui Ilie Balaci, eu am lăsat o poezie în urmă pe care am și postat-o pe pagina clubului anul acesta la comemorarea sa, tu cel mai bine ar fi să taci definitiv deoarece mereu când apari cu câte o declarație, împroști cu venin.

Lasă-l pe Atanas să îi ducă numele mai departe… cu tine ne-am lămurit…nu pari a fi o Balaci, ci mai degrabă o Lorena Trică. P.S. Este ultima dată când mai polemizez cu tine. Data viitoare te pun să te cerți cu mama!”, a scris Adrian Mititelu Jr., pe Facebook.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!