VIDEO EXCLUSIV Adrian Cristea a depistat problema fotbalului românesc: "Asta ne lipsește"

Adrian Cristea Dinamo emotii europene Standard Liege Superliga Adrian Cristea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 08:14
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 08:14

Adrian Cristea a fost invitatul lui Cătălin Oprișan și Andru Nenciu la Emoții Europene, marți dimineața, pe Sport.ro și VOYO. 

În opinia fostului winger, nivelul scăzut al campionatului autohton este rezultatul direct al lipsei potenței fizice. Cristea este de părere că jucătorii trebuie să fie mai solizi și mai averturoși în unele situații.

Adrian Cristea: "S-a schimbat fotbalul foarte mult"

"S-a schimbat fotbalul foarte mult. O problemă am observat în campionatul nostru, nu mai reușim să ne depășim adversarul, părerea mea, în dribling, mă refer, să îl depășești. Ne lipsește potența fizică, nu mă refer să alegi 20 KM pe meci, mă refer când ai pus piciorul în pământ să poată să vină și trenul și tu să nu cazi, să ții posesia, mingea", a declarat Adrian Cristea, la emisiunea "Emoții Europene"

  • Adrian Cristea

”Prințul” și-a început cariera de seniori la Politehnica Iași, în 2003. În ianuarie 2005 s-a transferat la Dinamo, unde a evoluat timp de șase sezoane. Cristea urma să se transfere în ianuarie anului 2011 Universitatea Cluj, urmată de o mutare la Petrolul Ploiești în iulie 2012.

După aventura din Belgia, unde a fost împrumutat la Standard Liege pentru un sezon, Cristea a semnat cu FCSB, iar în septembrie 2014 s-a transferat la Concordia Chiajna, unde și-a încheiat cariera doi ani și jumătate mai târziu.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

Emisiunea "Emoții Europene", difuzată pe SPORT.RO și VOYO, oferă fanilor ocazia de a retrăi momente deosebite de la Campionatele Europene prin poveștile și amintirile unor personalități importante din fotbalul românesc. Emisiunea se desfășoară zilnic, cu excepția week-end-urilor, în perioada 29 mai - 13 iunie, și este prezentată de la ora 11:00.

Următorul mare eveniment fotbalistic, Campionatul European din Germania 2024, va fi transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterii pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!