Adi Mutu a reacționat sincer după ce FCSB a câștigat primul titlu în nouă ani

FCSB Adi Mutu Superliga Superliga Adrian Mutu / Sursă Foto - Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 20:31
Data actualizarii: Duminica 28 Aprilie 2024, 20:30

FCSB a reușit să se impună în sezonul în curs cu trei etape înainte de încheierea stagiunii.

Echipa lui Elias Charalambous a învins-o pe Farul Constanța sâmbătă seară cu 2-1. David Miculescu (26') și Alex Băluță (84') au înscris pentru FCSB, în timp ce Rivaldinho (79') a punctat pentru Farul Constanța.

Adi Mutu a reacționat sincer după ce FCSB a câștigat primul titlu în nouă ani

Adrian Mutu, fost antrenor la CFR Cluj, a vorbit despre triumful FCSB-ului în campionat și a evidențiat că roș-albaștrii au câștigat pe merit campionatul în acest sezon.

Tehnicianul a ținut, de asemenea, să-i laude pe Florinel Coman, Darius Olaru, Adrian Șut și Alex Băluță, despre care a spus că au ajuns la maturitate.

”Am declarat tot timpul același lucru. Că FCSB a meritat să câștige. Au fost mai constanți. FCSB arae o echipă matură. Florinel Coman, Olaru, Șut, Băluță... Au ajuns la o maturitate fotbalistică importantă. S-a văzut prin constanța pe care au avut-o în acest sezon. Felicitări băiețlor de la FCSB și lui Gigi și tuturor de acolo. Au făcut o treaba bună acolo”, a spus Adrian Mutu la televiziunea PrimaSport.

Câți bani poate încasa FCSB în scenariul SF al lui Gigi Becali

Becali nu țintește, însă, doar titlul de campion, ci și un parcurs senzațional în cupele europene. Omul de afaceri a anunțat că nu va da prime jucătorilor pentru câștigarea titlului, ci doar dacă aceștia vor aduce bani în conturile clubului.

Acest lucru este posibil doar cu un parcurs cât mai bun în competițiile organizate de UEFA. Dacă va câștiga titlul, FCSB va începe din primul tur preliminar, iar dacă va reuși să treacă va fi recompensată cu 280.000 de euro.

Suma primită din partea UEFA va crește în următoarele două tururi preliminare. În turul doi și trei, FCSB ar putea primi 380.000, respectiv 480.000 de euro.

În play-off, FCSB ar putea încasa nu mai puțin de cinci milioane de euro, iar accederea în grupe este premiată cu 15,6 milioane de euro. În total, dacă i-ar îndeplini visul lui Gigi Becali, Florinel Coman și compania ar aduce în conturile clubului din Berceni nu mai puțin de 21,7 milioane de euro!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!