Adevarul din spatele unei situatii DRAMATICE! Ce se intampla, de fapt, la Astra desi e pe primul loc

Adevarul din spatele unei situatii DRAMATICE! Ce se intampla, de fapt, la Astra desi e pe primul loc

Sumudica a recunoscut mereu problemele, insa sefii au negat de fiecare data gravitatea situatiei de la club.

Dupa egalul de la Cluj, cu CFR, Florin Lovin a dezvaluit cum stau de fapt lucrurile la echipa. Jucatorii sunt neplatiti de cateva luni. Au luat in calcul o greva, dar proiectul comun a cazut dupa ce fotbalistii si-au analizat mai bine contractele.

"Nu e normal sa fii pe primul loc si sa ai restante salariale. Cand am intrat pe teren, am uitat de aceste probleme si ne-am concentrat asupra jocului. Sunt jucatori in situatii diferite. Unii sunt neplatiti de doua luni, altii de trei luni. Unii au de luat niste bonusuri, fiecare in functie de cum si-a negociat contractul. Problema e ca nu vedem nicio rezolvare a acestei probleme.

Daca domnul Niculae nu era inchis, sunt convins ca nu se ajungea aici. Au fost multe discutii in ultimele 10 zile despre ce trebuie sa facem, cum sa continuam. Pentru ca nu suntem toti in aceeasi situatie, am ajuns la concluzia ca fiecare va face asa cum crede de cuviinta. Daca ai curaj, atunci trebuie sa-ti depui memoriu, indiferent de repercusiuni", a spus Lovin la Digisport.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sorin Cîmpeanu: Profesorii nevaccinaţi ar putea fi testaţi periodic, înainte să intre la ore
BRAT
Modifică setările cookies