Ricardo Cadu CFR Cluj Petre Grigoras Superliga

ADEVARUL din spatele lui Cadu! Momentul in care capitanul lui CFR a ramas fara 'protectie' din loja! Deciziile care i-au schimbat viata:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 August 2013, 07:19
Data actualizarii: Luni 19 August 2013, 10:48

Ricardo Cadu este cel mai titrat strain din istoria Ligii 1. Exemplu de determinare, dar si uneori mult prea dur pentru un joc de fotbal, Cadu a adunat nu mai putin de 8 trofee cu CFR.

Cu toate astea, fiind si lider in vestiar si capitan in teren, Cadu este in cel mai rau moment de cand a venit in Gruia.

El a fost certat pentru prima data de Muresan, dupa meciul cu Steaua. Mai mult, recent iesit din scandalul care a dus la despartirea de Rednic, Cadu a fost pentru prima data atacat de presedinte. Acesta a spus ca Rednic avea dreptate pe de o parte in ceea ce-l priveste pe portughez.

ProSport scrie ca mai este un motiv pentru care Cadu nu mai este la nivelul care l-a impus la CFR: despartirea de sotia sa. Aceasta i-a cerut divortul, el a acceptat, iar de atunci au inceput mai multe iesiri nocturne, in cluburi, pentru capitanul CFR-ului. Motiv care l-a facut pe Grigoras sa programeze antrenamentele la ora 10.00 dimineata, tocmai pentru a-i linisti pe petrecareti.

In prezent, Cadu mai este aparat doar de patron. Portughezul are 180 de meciuri si 35 de goluri pentru CFR in Liga 1.

Modifică setările cookies