Adevarul despre intalnirea lui Zlatan cu Mutu si partida de vanatoare de la Targu Mures! Cum s-a transformat vizita bomba intr-o comicarie :)

Autor: Sport.ro
Duminica 03 Aprilie 2016, 09:54

	Adevarul despre intalnirea lui Zlatan cu Mutu si partida de vanatoare de la Targu Mures! Cum s-a transformat vizita bomba intr-o comicarie :)

Cam cat de tare a fost Mutu ca a pus mana pe telefon si l-a convins imediat pe Zlatan Ibrahimovici sa vina la Targu Mures?

"Zlatan Ibrahimovici a venit in Romania, la invitatia lui Adi Mutu, pentru a-si petrece cateva zile alaturi de vechiul lui prieten, la o partida de vanatoare" - cam asa suna stirea bomba care a circulat in toata presa saptamana trecuta.

Mutu si Zlatan sunt prieteni vechi, din perioada petrecuta la Juventus, dar informatia nu este reala.

Cel putin asa spune Cristi Bobar, directorul sportiv al clubului ASA, care a povestit la Ora Exacta in Sport ca 'stirea bomba' a capatat accente comice la Targu Mures.

Zlatan Ibrahimovici a venit in Romania, dar nu pentru a se intalni cu Mutu, ci pentru a filma un spot pentru o campanie publicitara. Nu pentru cateva zile, ci pentru cateva ore. Si nu sa traga in animale, ci sa traga cateva cadre pe camere :)

"A fost, asa este, dar a venit cu un avion privat si a mers sa filmeze ceva, intr-o padure de langa Targu Mures. A stat cateva ore si a plecat, din cate am inteles."

"Nu s-a intalnit cu Mutu, nu s-a intalnit nici cu Stancioiu. Pe noi ne suna lumea sa ne intrebe de Zlatan, dar n-aveam nicio treaba cu el. Stancioiu era exasperat, il suna lumea sa faca poze cu Ibrahimovici. Iar el zicea: 'De unde sa vi-l dau, nici nu l-am vazut'.", a povestit Bobar.

Eduard Stancioiu vine luni la Ora Exacta in Sport, ora 21:00.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România, bilanț 11 mai. Toate județele se află în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies