Superliga

"Acum NU mai e concurs? Eu am mai pacalit jucatorii, dar nu mai merge asa!" Ce se intampla la Rapid:

Rapid a ramas fara antrenor, dupa ce Ionel Ganea a fost demis.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 09:02
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 09:15

In locul sau a fost numit Marian Rada, interimar, insa omul vazut ca solutie de avarie de fiecare data la Rapid, a oferit cateva declaratii ce arata ca s-a saturat de statutul sau.

"ACUM NU MAI E CONCURS!?"

"M-au sunat si mi-au spus sa preiau echipa. Cine? Toti din club. Da, si domnul Valerii Moraru. Dar nu am cum sa fiu antrenor, pentru ca data trecuta, cand a fost numit Ganea, a fost un concurs. Acum nu a mai fost concurs?!

Vreau mai mult respect, nu bataie de joc. M-au ales pe mine sa fiu iar, cum spuneti voi, manta de vreme rea? Vin la antrenament, ca de obicei, dar inca nu am preluat echipa. Nu pot sta pe banca la meciuri, ca nu am semnat nimic.

Si daca accept, accept numai daca jucatorii isi vor primi banii. Nu poti lucra cu ei asa, neplatiti. I-am mai pacalit eu, ii mai luam la gratare, dar gata, nu mai merge asa", a spus Rada pentru Dolce.

Ionel Ganea a fost ales in urma unui concurs de CV-uri in functia de antrenor principal al echipei Rapid de o comisie formata din administratorul judicar Cristina Andronache, presedintele Nicoale Manea si team-managerul Danut Perja.

El a semnat contractul cu Rapid pe 24 iulie, cu o zi inainte ca Valerii Moraru sa devina actionarul majoritar al gruparii giulestene.

Modifică setările cookies