Ceahlaul 1-1 Alba Iulia (Doicaru '37/ Veljovic '90)

Autor: Sport.ro
Sambata 24 Octombrie 2009, 16:00
Ceahlaul 1-1 Alba Iulia (Doicaru '37/ Veljovic '90)

Duelul din subsolul clasamentului s-a terminat indecis, datorita golului inscris in ultimul minut al jocului de Unirea Alba Iulia

Ceahlaul Piatra Neamt a remizat pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu echipa Unirea Alba Iulia, intr-o partida contand pentru etapa a XI-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Doicaru '37, pentru gazde, respectiv Veljovici '90+1, pentru oaspeti.

1-0: Aflat cu spatele la poarta, Doicaru a primit un balon la 15 metri, a preluat si l-a invins pe Rotaru cu un sut din intoarcere, pe jos, la coltul lung.

In minutul 73, Vujadinovici l-a impins pe Florin Marin, care incerca sa intarzie executarea unei aruncari de la margine si tehnicianul s-a repezit spre jucator insa a fost oprit la timp de arbitrul de rezerva, Ciprian Amarandei.

In minutul 78, gazdele au solicitat lovitura de pedeapsa la interventia lui Rotaru asupra lui Radu Doicaru, insa "centralul" Radu Petrescu i-a acordat cartonas galben atacantului formatiei nemtene pentru simulare. Tehnicianul Ceahlaului, Florin Marin, a protestat vehement la decizia luata de arbitru, fiind trimis in tribuna de acesta.

1-1: Grozav a centrat de pe partea stanga si Rade Veljovici a restabilit egalitatea cu o lovitura de cap de la 6 metri.

Cartonase galbene: Doicaru '78, Tudosa '86 / Fl. Dan '60
 

Ceahlaul: Lipitor, Burlacu, Forminte, Vitelaru, Barna, Badescu, Onciu, Achim, Cebotaru, Doicaru, Fabbron

Unirea Alba Iulia: Rotaru, Olah, Vujadinovic, Bonacin, Vitinha, Florin Dan, Dalbea, Varga, Cristea, Veljovic, Dos Santos

Coronavirus România, 5 iunie. Peste 20.000 de cazuri de Covid-19, 196 de noi infectări
BRAT