Accidentarea care ii poate incheia cariera la Steaua? Drama jucatorului care a adunat un an de chin in ultimele sezoane

Accidentarea care ii poate incheia cariera la Steaua? Drama jucatorului care a adunat un an de chin in ultimele sezoane

E serios, muncitor si disciplinat. Surprinde uneori prin executii spectaculoase, dar rolul sau este sa tina jocul sub control.

Lucian Filip este unul dintre putinii jucatori despre care putem spune ca au fost crescuti de Steaua. A ajuns la varsta de 14 ani la club, iar in ultimele sezoane a reusit sa devina un jucator de lot, ocazional si titular. Indiferent cine a fost la echipa, antrenorii au avut incredere in el.

Ultima saptamana nu a fost cea mai fericita pentru Filip, care a aflat ca va sta aproape jumatate de an pe bara dupa o interventie chirurgicala la ligamente. Mijlocasul ajunge astfel sa retraiasca o alta perioada neagra petrecuta la Steaua, in 2013, cand a stat alte 5 luni pe bara. Mai mult, in 2014, Filip a mai stat doua luni, dupa o alta interventie a medicilor.

Practic, in ultimii 3 ani, Filip a adunat un an de zile de accidentari, daca adunam si situatia din prezent, ceea ce ridica semne de intrebare privind viitorul sau la Steaua.

In mod cert, Filip va fi pastrat de club pana cand se va recupera complet, insa nu este clar daca mijlocasul va mai fi considerat un fotbalist important pentru lot dupa ce va reveni pe teren. Exista posibilitatea ca Filip sa fie dat sub forma de imprumut, asa cum a mai fost in trecut, la Urziceni, Snagov si Chiajna.

In acest sezon, Steaua a avut probleme cu jucatorii care au revenit dupa accidentari indelungate. Marica si Kharja s-au reaccidentat chiar, in timp ce Gebhart a dezamagit. Nici Chipciu nu a impresionat, ultima accidentare suferita de acesta afectandu-i enorm forma.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies