Accidentare SOCANTA pentru Bourceanu! O noua DRAMA pentru fostul capitan al Stelei! Turcii anunta probleme grave pentru roman

Bourceanu trece din nou prin momente dificile in Turcia! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Iulie 2015, 17:25
Data actualizarii: Miercuri 08 Iulie 2015, 17:40

Revenit la Trabzonspor dupa imprumutul la Steaua, Bourceanu trece din nou prin momente dramatice! Mijlocasul de 30 de ani a suferit o accidentare grava in duel cu colegul sau Yusuf Erdoğan, iar primele vesti nu sunt bune.

Bourceanu a fost transportat de urgenta la spital, iar medicii i-au pus un verdict crunt: ruptura ligamentelor incrucisate, caz in care va lipsi cel putin 6 luni de pe teren.

Bourceanu s-a rupt si anul trecut in aceeasi perioada si a revenit pe teren abia in luna octombrie, cand era deja imprumutat la Steaua. Incidentul s-a petrecut in cantonamentul de vara al lui Trabzonspor din Olanda, acolo unde s-au accidentat 6 jucatori in 4 zile!

Antrenorul Shota Arveladze, fostul georgian de la Milan, si-a exprimat regretul pentru pieredea lui Bourceanu, care se lupta pentru o sansa la titularizare la Trabzon in aceasta perioada.


Trabzon nu avea medic la antrenament!

Trabzonspor e unul din cluburile mari ale Turciei, insa echipa nu avea staff medical la antrenamentul  din cantonamentul de vara din Olanda. Maseurii i-au acordat asistenta lui Bourceanu, care a fost dus pe sus la masina si transportat la hotel, de unde a fost dus la spital! 

 

Antrenamentul lui Trabzon s-a oprit in momentul accidentarii lui Bourceanu, jucatorii fiind socati de lovitura primita de roman.

Cariera lui Bourceanu este in pericol, anunta presa din Turcia. 

Modifică setările cookies