Accidentare DRAMATICA pentru un jucator al Stelei! A suferit a doua ruptura la ligamente si va fi operat! Ultima data a stat 6 luni pe bara

Accidentare DRAMATICA pentru un jucator al Stelei! A suferit a doua ruptura la ligamente si va fi operat! Ultima data a stat 6 luni pe bara

Lucian Filip s-a accidentat grav la antrenamentul de sambata si va fi operat, anunta Steaua. 

Filip e unul dintre cei mai ghinionisti jucatori de la Steaua. Mijlocasul a fost lovit de mai multe accidentari, iar acum va ajunge din nou pe masa de operatie. Filip a suferit o ruptura a ligamentului incrucisat anterior al genunchiului drept, anunta medicii Stelei. Jucatorul va rata perioada de pregatire si va reveni pe teren abia in toamna.


"Lucian Filip va fi operat!

FC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorul Lucian Filip a suferit o accidentare in timpul antrenamentului de sambata, de la Domnesti.

Acesta a fost consultat imediat de catre medicul clubului nostru, Dr. Flavian Aramitu, stabilindu-se diagnosticul de ruptura a ligamentului incrucisat anterior al genunchiului drept.
Diagnosticul a fost confirmat in cursul zilei de luni, in urma efectuarii unei rezonante magnetice. Astfel, s-a decis ca jucatorul sa fie operat in cursul zilei de marti.

Vom reveni cu amanunte legate de interventia chirurgicala!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies