A venit Mutu, pleaca golgheterul! Petrolul renunta la Hamza! Unde va juca tunisianul si cati bani primeste Petrolul pentru transfer:

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 17:57

	A venit Mutu, pleaca golgheterul! Petrolul renunta la Hamza! Unde va juca tunisianul si cati bani primeste Petrolul pentru transfer:

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Venirea lui Adi Mutu la Ploiesti i-a facut pe oficialii Petrolului sa se gandeasca la despartirea de golgheterul Younes Hamza. In aceasta perioada, nici tunisianul nu si-a ascuns intentia de la pleca pe un salariu mai bun.

Dupa ce au purtat negocieri cu francezii de la Nantes si mai apoi cu un club din Coreea de Sud, ploiestenii au ajuns la un acord cu bulgarii de la Botev Plovdiv, echipa care a mai transferat in aceasta iarna alti doi jucatori din Liga I - Curtean si Luchin.

ProSport scrie ca Petrolul a batut palma cu Botev pentru 1 milion de euro, iar in aceasta suma ar putea intra si transferul fundasului central Alexandru Benga.

In Bulgaria, Hamza urmeaza sa primeasca un salariu lunar de 25.000 de euro.

"Stiti cu totii ca Petrolul nu poate plati salarii foarte mari. Daca va veni o oferta pe numele meu, buna si pentru club, atunci cred ca voi pleca", a declarat Hamza, ieri, la plecarea in cantonamentul din Antalya.

12 goluri a marcat Hamza in acest sezon - 9 in campionat, 3 in Cupa Romaniei

De ce nu a fost reținută șoferița care a lovit mortal două fete pe trotuar, în cartierul Andronache
BRAT

Modifică setările cookies