A treia achizitie pentru Rapid! Un mijlocas TITULAR in Liga Campionilor va juca in Giulesti!

A treia achizitie pentru Rapid! Un mijlocas TITULAR in Liga Campionilor va juca in Giulesti!

Reveniti pe prima scena a fotbalului din Romania, rapidistii au la dispozitie mai putin de doua saptamani pentru a-si crea o echipa competitiva, cu care sa faca fata in sezonul viitor, la finele caruia vor retrograda 6 echipe.

Rapidistii au castigat la TAS batalia cu FRF si Comisia de Licentiere, iar acum se pregatesc si pentru a fi preluati de italianul Angelo Massone. Acestia au ramas insa fara antrenorul Viorel Moldovan, cel care a acceptat postul de selectioner al echipei nationale U21.

Echipa din Giulesti a inceput astfel cautarile pentru un nou tehnician, chiar daca Marian Rada a fost desemnat sa conduca antrenamentele in aceasta saptamana.

Pana sa gaseasca un tehnician, giulestenii au reusit, astazi, sa perfecteze cel de-al treilea transfer al verii, dupa Valentin Balint (20 de ani) si Alexandru Tudose (27 de ani).

Rapid a ajuns la o intelegere cu Ioan Filip (25 de ani), mijlocas care a evoluat in ultimele sezoane la Otelul Galati, echipa cu care a castigat si un titlu al Ligii I.

Crescut de FC Bihor, Filip a bifat peste 60 de meciuri pentru Otelul Galati, in ultimele patru sezoane, si a jucat pentru echipa moldoveana in toate cele 6 partide disputate in grupele UEFA Champions League, in 2011.

Filip joaca pe postul de mijlocas central, iar site-ul de specialitate transfermark.de il coteaza in acest moment la circa 500 de mii de euro.

Citeste si:RapidIoan Filip
VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies