Angelo Massone FC Brasov Rapid Superliga

A ratat Rapidul, dar nu se lasa! Italianul Massone vrea sa preia un alt club din Liga I!

Sosit in Romania pentru a prelua Rapidul, italianul Massone ar putea deveni seful unui alt club din Liga I, dupa ce a iscat un scandal in Giulesti.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 August 2014, 10:48
Data actualizarii: Joi 14 August 2014, 11:36

Afaceristul italian Angelo Massone a ratat preluarea Rapidului, club in care se lauda ca va investi circa 5 milioane de euro inca dni primul an. Acesta nu se lasa, insa, asa usor, iar acum e gata sa demareze negocierile pentru o alta formatie.

Dupa ce i-a amenintat pe sefii Rapidului cu un proces, spunand ca a Adrian Zamfir a semnat un precontract pentru cedarea clubului, Angelo Massone pare ca a mai slabit motoarele, iar acum e gata sa se concentreze asupra altor probleme.

Digisport noteaza ca avocatul italian, care a mai trecut si pe la Livingston, intentioneaza acum sa negocieze pentru preluarea lui FC Brasov, club care se zbate la limita insolventei si care a supravietuit cu greu retrogradarii in sezonul trecut.

Massone se afla astfel la cea de-a treia incercare de a deveni patronul unui club din Romania, dupa ce a mai vrut sa preia si Petrolul in iarna trecuta.

Angelo Massone, avocat si afacerist italian, are un trecut tumultuos, acesta fiind acuzat in Scotia ca a distrus clubul Livingston, dupa ce l-a preluat alaturi de mai multi conationali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!