A marcat după 1 an și 4 luni, dar l-a cucerit pe Gigi Becali! Ivan Mamut va câștiga unul dintre cele mai mari salarii la FCSB 

Ivan Mamut FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 10:17
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 10:35

Golul cu Universitatea Craiova i-a asigurat viitorul la FCSB lui Ivan Mamut. 

Ivan Mamut (25 ani) a fost eroul FCSB-ului în meciul cu Universitata Craiova, 1-0, din runda a opta din playoff. Cum roș-albaștrii aveau nevoie de victorie, Toni Petrea (47 ani) l-a aruncat în luptă pe atacantul croat în minutul 82, când scorul erea 0-0, ca 4 minute mai târziu să fie răsplătit cu un gol extraordinar înscris cu câlcâiul. A fost prima reușită a vârfului după 1 an și 4 luni, când a marcat în remiza Universității Craiova cu FC Argeș, 1-1. 

După euforia victoriei, Gigi Becali a anunțat că lui Mamut i se va prelungi contractul, chiar dacă angajamentul cu FCSB expiră în vara lui 2023. Însă, potrivit gsp, croatul are stipulat în contract o mărire salarială precisă. Astfel, în urma extinderii contractului, Mamut va câștiga 15.000 de euro lunar, mai mult cu 5.000 de euro față de cât încasează în prezent. 

Gigi Becali: „Dacă luăm campionatul, sigur intrăm în Europa League”

„Dacă luăm campionatul, și Dumiter, și Mamutu, dacă vă aduceți aminte, Dumiter a dat gol în ultima secundă cu Pitești. Dacă luăm campionatul, sigur intrăm în Europa League, e vreo 20 de milioane, nu mai contează cheltuială de câteva sute de mii dacă luăm campionatul. Mamutu mai are contract, dar lui Dumiter îi prelungesc”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la Ora Exactă în Sport, la PRO ARENA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!