Liga 1

A marcat după 1 an și 4 luni, dar l-a cucerit pe Gigi Becali! Ivan Mamut va câștiga unul dintre cele mai mari salarii la FCSB 

Golul cu Universitatea Craiova i-a asigurat viitorul la FCSB lui Ivan Mamut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 10:17
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 10:35

Ivan Mamut (25 ani) a fost eroul FCSB-ului în meciul cu Universitata Craiova, 1-0, din runda a opta din playoff. Cum roș-albaștrii aveau nevoie de victorie, Toni Petrea (47 ani) l-a aruncat în luptă pe atacantul croat în minutul 82, când scorul erea 0-0, ca 4 minute mai târziu să fie răsplătit cu un gol extraordinar înscris cu câlcâiul. A fost prima reușită a vârfului după 1 an și 4 luni, când a marcat în remiza Universității Craiova cu FC Argeș, 1-1. 

După euforia victoriei, Gigi Becali a anunțat că lui Mamut i se va prelungi contractul, chiar dacă angajamentul cu FCSB expiră în vara lui 2023. Însă, potrivit gsp, croatul are stipulat în contract o mărire salarială precisă. Astfel, în urma extinderii contractului, Mamut va câștiga 15.000 de euro lunar, mai mult cu 5.000 de euro față de cât încasează în prezent. 

Gigi Becali: „Dacă luăm campionatul, sigur intrăm în Europa League”

„Dacă luăm campionatul, și Dumiter, și Mamutu, dacă vă aduceți aminte, Dumiter a dat gol în ultima secundă cu Pitești. Dacă luăm campionatul, sigur intrăm în Europa League, e vreo 20 de milioane, nu mai contează cheltuială de câteva sute de mii dacă luăm campionatul. Mamutu mai are contract, dar lui Dumiter îi prelungesc”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la Ora Exactă în Sport, la PRO ARENA. 

Modifică setările cookies