A luat patru titluri de campion in Romania, acum e noul SCOUTER al lui Dinamo! Legenda adusa ca sa-l gaseasca pe noul Mutu

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Februarie 2014, 13:41

	A luat patru titluri de campion in Romania, acum e noul SCOUTER al lui Dinamo! Legenda adusa ca sa-l gaseasca pe noul Mutu

Dinamo nu plateste mult pentru transferuri, dar investeste in tineri. Astazi, departamentul de scouting a primit intariri.

Dinamo anunta ca l-a adus la departamentul de scouting pe Ion Parcalab, fost jucator la Dinamo cu care a luat patru titluri in cariera sa. Acesta va colabora alaturi de Ionel Augustin, Octavian Marin si Iulian Oprea.

"Ma bucur ca fac parte din noul proiect al clubului. Sunt convins ca echipa va reveni in fotbalul romanesc cu sprijinul tuturor dinamovistilor."

"Activitatea departamentului de scouting este foarte bine definita in cadrul clubului. Vom cauta fotbalisti de valoare in toata tara sau in strainatate, asa cum a fost cazul lui Bilinski, vom merge la meciuri, vom monitoriza evolutiile tinerilor cu perspective reale de a imbraca tricoul lui Dinamo."

"Cu experienta acumulata de-a lungul timpului, fiecare trebuie sa sustina acest proiect pentru ca Dinamo inseamna performanta! Cu aceasta mentalitate de invingator am obtinut trofee in stefan cel Mare si asa trebuie sa creasca toate generatiile", a declarat Parcalab pentru site-ul lui Dinamo.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Președintele Iohannis reacționează la apelul public privind plagiatul: ”Am toleranță zero”
BRAT
Modifică setările cookies